image
image

Rakensimme näyttävän profiilin nuorelle ja lupaavalle Matias Pajulalle. Profiili on loistava työkalu itsensä esille nostamiseen netissä.

Käy sivulla
image
image

Kiinteistöhuolto T Mykkänen on kiinteistöhuoltoyritys Itä-Helsingissä. Päivitimme heidän verkkosivunsa ja teimme niistä selkeämmät ja visuaalisesti huokuttelevia. Uusien kotisivujen ansiosta asukkaat löytävät tarvittavat huoltopalvelut entistä helpommin.

Käy sivulla
background
image
image


Yritysmalli on taloussuunnittelu
ohjelma yrityksille. Teimme yritysmallille kotisivut ja käviämäärä kasvoi heti. Nettisivut nousivat yrityksen toiminnan kannalta avainasemaan ja edesauttoivat yritysmallin uusille urille.

Käy sivulla
image

Wiikinki on tuleva vaatebrändi joka luo viikinki-teemaisia asusteita kuluttajille. Valmistimme heille väliaikaiset kotisivut, sillä heidän verkkokauppansa ei vielä ole aloittanut toimintaansa. Kotisivumme mahdollistavat Wiikinki-brändin tarinan kerronnan ja ovat ensi askel kohti kasvavaa yritystä.

Käy sivulla
background
image


Kun ravintolasi kaipaa uudistusta kotisivujen hankkiminen ei tule ensimmäisenä mieleen. Tämä on tosin tasan tarkkan se mitä teimme Bar Lepakkomiehelle. Uusien kotisivujen ansiosta asiakkaat löytävät ravintolan nopeammin ja yhteydenpito asiakkaiden kanssa helpottuu.

Käy sivulla
image
image

Camilla Slomp valmistaa työkseen norjalaisia kranssikakkuja. Camilla työskentelee kotoa käsin, ja koska hänellä ei ole omaa kauppaa on hänen kotisivujensa rooli todella suuri. Tekemämme kotisivut ovat mitä loistavin tapa esitellä kakut ja muut leivonnaiset, käyttämättä omaisuuksia mainontaan.

Käy sivulla
background
image
image

Bert Slomp on erikoistunut oikolukia ja kääntäjä. Suuri osa hänen asiakkaistaan tavoittaa hänet kotisivujen kautta. Päivitimme hänen kotisivunsa ja teimme niistä selkeämmät. Täten hänen asiakkaansa saavat helpommin häneen yhteyttä ja hänen toimenkuvansa välittyy uusille asiakkaille paremmin.

Käy sivulla